Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

orrdugulasA jelenlegi járvány leggyakoribb orvosi diagnózisa: felsőlégúti megbetegedés. Ez pedig az esetek döntő többségében orrdugulással jár. A csecsemő, a kisgyermek, a felnőtt nem tud aludni, rossz a közérzete. Az egyik legfontosabb dolog az orrdugulás megszüntetése.

Összeállításunkban Ön képet kaphat az orrdugulás okairól, következményeiről, s néhány hasznos tanáccsal is szolgálunk.

Patikánkban az orrdugulás ellen az alábbi készítményeket ajánljuk:

kislanyA nátha kezelése attól is függ, hogy mik az alap-betegségek, mennyire elesett a beteg, milyen idős, illetve, hogy milyen típusú nátháról beszélünk. A fertőzés okozta nátha esetében vírusfertőzésről van szó, ezzel szemben a nátha allergiás eredetű is lehet. Ma már számos gyógymód közül választhat, ha csillapítani akarja a tüneteket.

OrrfujasAz orrüreg egy hihetetlenül összetett szerv, mely lehetővé teszi a levegő áthaladását a tüdő felé és ez alatt a 0,1 mp töredéke alatt felmelegíti, párásítja és megtisztítja az áthaladó levegőt. Ehhez viszont ép strukturális és funkcionális viszonyok szükségesek, hogy az orr megfelelően szeleljen, vagyis átjárható legyen.

babaHasznos tanácsok egy gyakorló anyuka blog-
bejegyzéseiből: Gyakran tapasztaltam, hogy hiába is szívom rendszeresen a váladékot a gyerekek orrából, az makacsul ragaszkodik hozzánk és a gyerek még mindig "szörcsög". Ez azért van, mert az orrüreget bélelő nyálkahártya megduzzadt, megvastagodott, és az orrjáratokban bennmaradt, bennrekedt a váladék.

orrfujas_3A téli, tavaszi náthás időszakban gyakran nyúlunk recept nélkül is kapható orrcseppekhez, melyek a náthát, influenzát kísérő orrlégzési panaszokat, füldugulás érzést hatékonyan csökkentik.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1896758