Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next
no_50alatt_2A Remifemin plus filmtabletta egy növényi hatóanyagokat tartalmazó gyógyszer, a változókorral (klimax) járó lelki és testi (ún. neurovegetatív) panaszok kezelésére javallt, ha azok előterében a lelki (pszichés) tünetek állnak.

anya_lanyaA készítmény a klimakteriális időszakban az ideges, hőhullámmal járó panaszok enyhítésére, klimaxos tünetegyüttes hormon nélküli kezelésére, valamint a hormonterápia kiegészítésére javallott.

lactacyd_plus
A Lactacyd Femina Plus+ intim mosakodó egy szappan mentes készítmény, amelyet kifejezetten azokra az esetekre fejlesztettek ki, amikor a hüvely természetes egyensúlya felborul.

Lactacyd Femina intim higiéniás termékcsalád
A Lactacyd Femina intim higiéniás termékcsalád tagjai tejsavat, a test természetes hidratáló anyagát tartalmazzák, és hozzájárulnak a női intim testrészek mindennapi védelméhez. A Lactacyd Femina nem csupán tisztít, hanem mindennapos intim védelmet is nyújt kisebb irritációk és fertőzések ellen. A Lactacyd Femina intim mosakodógél, intim mosakodóhab (új!) és intim tisztasági kendő formájában is kapható, a termékek megvásárolhatók a patikákban, hipermarketekben és drogériákban.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1900302