.
Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

felfazasAmit megeszünk, az távozik a szervezetünkből, de nem mindegy hogyan. Ha a salakanyag-ürítés gyakorisága ritkul, eltér a megszokottól könnyen "bedugul" az ember, pár nap után már székrekedése van. Ha ez többször előfordul, aranyeres panaszok jelentkezhetnek.
Az aranyér kialakulása több tényező következménye lehet. Összeállításunkban foglalkozunk az okokkal, a székrekedés megelőzésével, esetleges szövődményeivel, a kapcsolódó problémákkal.

Patikánk az aranyér kezelésére a következő készítményeket ajánlja:

        DOXIPROCT OM KENŐCS                     PROKTIS-M® PLUS VÉGBÉLKENŐCS
         Doxiproct OM kenocs                   Proktis-M® plus végbélkenőcs    
        HEMORID VÉGBÉLKÚP                    MASTU VÉGBÉLKÚP  
         Hemorid vegbelkup                   Mastu vegbelkup 10 db   

orvosnal

Kellemetlen és egyben fájdalmas jelenség, amely nemtől és kortól függetlenül sokakat érinthet. Hazánkban gyakorlatilag az 50. életéve betöltéséig minden második ember megtapasztalta már maga is.  A betegségről, kialakulásának okairól és a kezelési módokról dr. Fazekas Gábor háziorvossal és sebésszel beszélgettünk.

klimax-32Mire az ember 50 éves lesz, szinte biztos, hogy néhány alkalommal szembesül aranyeres panaszokkal. A tünet: a végbél vérzése, vagy tartós fájdalma, a beteg emiatt keresi fel az orvost. Az aranyér kialakulását elősegítheti a renyhe bélműködés, a túlsúly, a terhesség, vagy akár a szülés is. Ma kevesebbet mozgunk, egyoldalúan, rostszegény módon táplálkozunk, és kevés folyadékot fogyasztunk. Mindez hozzájárulhat a székrekedés, és így közvetetten az aranyeres panaszok kialakulásához.
Összeállításunkban áttekintjük az aranyér tüneteit és kezelését, a székrekedés és az aranyér diétájára vonatkozó tanácsokat, az aranyérre hajlamosító tényezőket.
  
A tünetek kezelésére patikánk az alábbi készítményeket ajánlja:

FfiAz aranyér kellemetlen témának tűnhet, pedig önmagában csupán a végbélnyálkahártya alatt található érhálózat része. Funkciója, hogy segítse a szabályos végbélműködést – a széklet tartását és ürítését. Ez idegekkel és erekkel sűrűn behálózott terület, így ha valami gond támad, megkeserítheti a mindennapjaidat.

food 14Napjainkban egyre gyakoribb, egészségügyi probléma a székrekedés, az aranyeresség, az irritábilis bél szindróma. A székrekedés gyakorisága az életkor előrehaladtával emelkedik, 60 év fölött a lakosság 20-30 százalékát érinti.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1885265