Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

Neogranormon Piros kenőcs 30 g

A Neogranormon Piros családi kenőcs gondosan összeválogatott összetevőinek köszönhetően elősegíti a hámosodást és a bőr regenerációját.

Dettol Med kulsoleges oldatos spray 100 gA Dettol Med külsőleges oldatos spray friss, kisebb sebek tisztítására, és a kisebb sebek fertőzése során gyakran felülfertőző baktériumok eltávolítására alkalmazható. A készítmény nem alkalmas a sebgyógyulás elősegítésére.

kitonail 80mg g gyogyszeress koromlakkA Kitonail 80 mg/g gyógyszeres körömlakk gombaellenes hatású gyógyszer-készítmény (széles spektrumú gombaellenes szer) az enyhén és közepesen fertőzött kézujjak és lábujjak körmei és a közvetlen környezetükben található bőr helyi kezelésére.

Exodeil 10mg ml kulsoleges oldat Az Exoderil oldat a gombás fertőzések külsőleges kezelésére szolgál, hatóanyagként naftifint tartalmaz. Hatékony a bőrgombák, az élesztőgombák, a penészgombák és egyéb gombafajták ellen. Számos olyan baktérium ellen is hat, melyek gyakran fordulnak elő a gombás fertőzésekkel együtt.

Loceryl 50mg ml gyogyszeres koromlakkA Loceryl gyógyszeres körömlakk egy gombaellenes gyógyszeres körömlakk (szabad szemmel nem látható gombák okozta fertőzések kezelésére alkalmas gyógyszer). A gyógyszeres körömlakkból az amorolfin hatóanyag áthatol a körömlemezen keresztül a körömágyba, így képes a körömágyban lévő, nehezen hozzáférhető gombákat kiirtani.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1899175