.
Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next
×

Figyelmeztetés

A(z) Akeeba Backup Core package bővítményhez a(z) 8.3.3 verzió érhető el, viszont legalább PHP 7.2-s verziót követel meg, míg az Ön rendszerében csak a(z) 7.1.33-s verzió áll rendelkezésre

Dettol Med kulsoleges oldatos spray 100 gA Dettol Med külsőleges oldatos spray friss, kisebb sebek tisztítására, és a kisebb sebek fertőzése során gyakran felülfertőző baktériumok eltávolítására alkalmazható. A készítmény nem alkalmas a sebgyógyulás elősegítésére.

Exodeil 10mg ml kulsoleges oldat Az Exoderil oldat a gombás fertőzések külsőleges kezelésére szolgál, hatóanyagként naftifint tartalmaz. Hatékony a bőrgombák, az élesztőgombák, a penészgombák és egyéb gombafajták ellen. Számos olyan baktérium ellen is hat, melyek gyakran fordulnak elő a gombás fertőzésekkel együtt.

Loceryl 50mg ml gyogyszeres koromlakkA Loceryl gyógyszeres körömlakk egy gombaellenes gyógyszeres körömlakk (szabad szemmel nem látható gombák okozta fertőzések kezelésére alkalmas gyógyszer). A gyógyszeres körömlakkból az amorolfin hatóanyag áthatol a körömlemezen keresztül a körömágyba, így képes a körömágyban lévő, nehezen hozzáférhető gombákat kiirtani.

kitonail 80mg g gyogyszeress koromlakkA Kitonail 80 mg/g gyógyszeres körömlakk gombaellenes hatású gyógyszer-készítmény (széles spektrumú gombaellenes szer) az enyhén és közepesen fertőzött kézujjak és lábujjak körmei és a közvetlen környezetükben található bőr helyi kezelésére.

nalocA Naloc elősegíti a gombás fertőzés vagy pikkelysömör miatt elszíneződött és deformálódott körmök gyógyulását. A Naloc növeli a köröm hidratáltságát, gyengéden kisímitja a körömlemez külső rétegeit, valamint a köröm mikrokörnyezetének megváltoztatásával és a körömfelszín épségének helyreállításával megakadályozza a gombák és baktériumok szaporodását.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1885441