Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

Loceryl 50mg ml gyogyszeres koromlakkA Loceryl gyógyszeres körömlakk egy gombaellenes gyógyszeres körömlakk (szabad szemmel nem látható gombák okozta fertőzések kezelésére alkalmas gyógyszer). A gyógyszeres körömlakkból az amorolfin hatóanyag áthatol a körömlemezen keresztül a körömágyba, így képes a körömágyban lévő, nehezen hozzáférhető gombákat kiirtani.

nalocA Naloc elősegíti a gombás fertőzés vagy pikkelysömör miatt elszíneződött és deformálódott körmök gyógyulását. A Naloc növeli a köröm hidratáltságát, gyengéden kisímitja a körömlemez külső rétegeit, valamint a köröm mikrokörnyezetének megváltoztatásával és a körömfelszín épségének helyreállításával megakadályozza a gombák és baktériumok szaporodását.

Dio-PP 600 mg tabletta 60dbA Dio-PP 600 mg tabletta enyhíti az alsó végtagok krónikus vénás elégtelenséggel összefüggő tüneteit: mint feszülés, nehézség érzés, fájdalom, éjszakai lábikragörcs. Alkalmas aranyérbetegség kezelésére, aranyeres panaszok hirtelen fellángolása esetén.

SP 54 gel 40gAz SP 54 gél hatóanyaga a pentozán-poliszulfát-nátrium, egy véralvadást befolyásoló vegyület, mely képes a vérrögképződést gátolni, és részben a kialakult vérrögöket feloldani. Helyileg alkalmazva csökkenti a vér sűrűségét, javítja az erek vérátáramlását, gyulladáscsökkentő hatású. A készítmény egyéb összetevői (esszenciális olajok) fájdalmat csillapítanak, izomgörcsöt oldanak.

Betadine oldat 30 mlA Betadine® oldat széles antimikrobiális spektrummal rendelkező fertőtlenítőszer, amely a bőr- és nyálkahártya fertőtlenítésére alkalmas. A készítmény 10 mg/ml szabad aktív jódot, mint dezinficiens hatóanyagot tartalmaz.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1898482