Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next
nikotintapaszA NiQuitin Clear segítséget nyújt a dohányzás abbahagyásához. A kezelésnek ezt a típusát nikotin helyettesítő kezelésnek hívják. Amennyiben lehetséges, a NiQuitin Clear transzdermális tapaszokat egy, a leszokást segítő program részeként kell alkalmazni.

dohanyzas 11A Nicotinell Mint 1 mg szopogató tabletta a gyógyszerek olyan csoportjához tartozik, amelyek a dohányzásról való leszokást segítik elő. A Nicotinell Mint 1 mg szopogató tabletta kevésbé ártalmas, mint a dohányzás, mivel a száj és a tüdő nincs kitéve a dohányfüstben jelenlevő egyéb káros anyag – mint pl. a kátrány – hatásának.

dohanyzas 1A Nicotinell rágógumi a dohányzásról való leszokást elősegítő gyógyszerek csoportjába tartozik. Enyhíti a nikotinfüggőségben tapasztalt elvonási tüneteket, elősegítve a dohányzásról való leszokás eredményességét.

NiQu minitabA NiQuitin Minitab segítséget nyújt a dohányzás abbahagyásához. A kezelésnek ezt a típusát nikotin helyettesítő kezelésnek hívják. Ez a csomag 4 mg-os NiQuitin Minitab szopogató tablettákat tartalmaz azok számára, akik több mint 20  cigarettát szívnak el naponta. A készítmény segít Önnek a dohányzás azonnali abbahagyásában, illetve segítséget nyújthat Önnek lecsökkenteni az elszívott cigaretták számát a teljes leszokás előtt.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1896210