Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next
Claritine 10 mg tabletta 30 dbA Claritine 10 mg tabletta csillapítja az allergiás nátha (pl. szénanátha) tüneteit, úgymint tüsszögés, orrfolyás vagy orrviszketés és a szem égése vagy viszketése. A Claritine 10 mg tabletta a csalánkiütés tüneteinek (viszketés, bőrvörösség, a csalánkiütés száma és mérete) enyhítésére is alkalmazható.

Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray 15 mlA készítmény orrdugulást csökkentő (fenilefrin) és antihisztamin (dimetindén-maleát) hatóanyagot tartalmaz. Az Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray a légúti allergia következtében kialakuló orrdugulás és orrfolyás enyhítésére szolgál.

Fenistil 1 mg g gel 50 gA Fenistil gél hatóanyaga az antihisztaminoknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik, melyeket az allergiás bőrtünetek és számos, különböző eredetű viszketés csillapítására használnak.

allegraAz Allegra az antihisztaminok csoportjába tartozó allergiaellenes hatású gyógyszer, amely azonban nem rendelkezik nyugtató hatással. Enyhíti a szezonális allergiás rinitisz (szénanátha) tüneteit, így a tüsszögést, az orrviszketést, az orrfolyást és az orrdugulást, a szájpadlás- és a torokviszketést, továbbá a szem viszketését, könnyezését és égő érzését.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1898452