.
Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

Rubophen 500 mg tabletta A Rubophen tabletta felnőtteknek és 6 évnél idősebb gyermekeknek javasolt lázcsillapításra, különböző eredetű fájdalmak – fejfájás, fogfájás, reumatikus és izomfájdalmak, menstruációs fájdalmak, idegi eredetű fájdalom, ízületi fájdalmak – csillapítására.

Panadol Rapid 500 mg filmtabletta 12 es 24 dbA Panadol Rapid 500 mg filmtabletta a szétesést segítő rendszernek (Optizorb formula) köszönhetően, gyorsabban szívódik fel, mint a hagyományos paracetamol tabletták. A Panadol Rapid 500 mg filmtabletta paracetamolt tartalmaz, amely fájdalom és lázcsillapító gyógyszer.

Kalmopyrin 500 mg tabletta 12 dbFájdalom és láz csillapítására, valamint reumás megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyszer.

panadol_500mg_filmtabletta

Gyorsan és hatékonyan enyhíti a fejfájást, migrént, hátfájdalmakat, fogfájást, reumatikus- és izomfájdalmakat, valamint a menstruációs görccsel járó fájdalmat. Hatékonyan csökkenti a megfázással, influenzával és torokfájással együtt járó kellemetlen érzést és csökkenti a fellépő lázat.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1885220