Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

advil_ultraAlkalmas különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, izomfájdalmak kezelésére, valamint egyéb eredetű enyhe, középsúlyos fájdalmak, mint menstruációs fájdalom, hátfájás, fejfájás, migrén, fogfájás csillapítására, lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.

nurofen_rapidA Nurofen Rapid bevont tabletta új, gyorsan felszívódó formában tartalmazza az ibuprofént (ibuprofén-nátrium-dihidrát), amely gyorsabban jut be a vérkeringésbe és így gyorsabban fejti ki fájdalomcsillapító hatását. Klinikailag igazoltan gyors és hatásos fájdalomcsillapítást eredményez a hétköznapi fájdalomtípusok széles tartományában.

algoflex_izom_izuletAz ibuprofén a nem szteroid gyulladás-csökkentő gyógyszerek (NSAID) csoportjába tartozik. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszer csillapítja a fájdalmat, mérsékli a gyulladásos folyamatokat és lázcsillapító hatással is rendelkezik. Alkalmazása gyulladásos eredetű, fájdalmas izületi betegségek, izomfájdalom, lágyrész sérülések, duzzanatok kezelésére javasolt.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1900260