Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

Voltaren Dolo 25 mg bevont tabletta 20 dbA Voltaren Dolo 25 mg bevont tabletta diklofenákot tartalmaz, mely az ún. nem szteroid gyulladásgátló gyógyszerek csoportjába tartozik. A Voltaren Dolo 25 mg bevont tabletta fájdalomcsillapító hatású, egyúttal azonban csökkenti a gyulladást (duzzanatot) és a lázat is.

Cataflam dolo 25 mg bevont tabletta 20 dbA Cataflam Dolo 25 mg bevont tabletta diklofenákot tartalmaz, mely az ún. nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek csoportjába tartozik. A Cataflam Dolo 25 mg bevont tabletta fájdalomcsillapító hatású, egyúttal azonban csökkenti a gyulladást (duzzanatot) és a lázat is.

Voltaren Emulgel Forte 20 mg g gelA Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél az ízületek és az izmok fájdalommal járó elváltozásai esetén enyhíti a fájdalmat és csökkenti a gyulladást. A készítmény hatóanyaga: diklofenák-dietilamin.

Panadol Rapid Extra filmtabletta A Panadol Rapid Extra filmtabletta gyorsan és hatékonyan enyhíti a fejfájást és migrént, az idegfájdalmat, fogfájást, reumatikus- és izomfájdalmakat, oszteoartritisszel társult fájdalmat, valamint a menstruációs görccsel járó fájdalmat. Továbbá a megfázással, influenzával és torokfájással együtt járó kellemetlen érzést és csökkenti a fellépő lázat.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1897068