Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next
Bila-git-filmtablettaEpehólyag megbetegedés esetén, illetve epehólyag műtétet követően jelentkező panaszok (mint például nehéz, zsírdús ételek fogyasztása után jelentkező gyomortáji, vagy jobb bordaív alatti fájdalom, hasi diszkomfort, puffadás, teltségérzés, székrekedés, böfögés) tüneti kezelésére szolgáló készítmény.

Lopedium 2 mg kemény kapszula

A Lopedium 2 mg kemény kapszula a különböző heveny (akut) és tartós, hosszabb ideje fennálló (krónikus) hasmenés tüneti kezelésére alkalmazható. A Lopedium 2 mg kemény kapszula a székletet keményebbé teszi, csökkenti a székletürítések számát és azok térfogatát.

silegonA máriatövis kivonat hozzájárul a máj és epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkció fenntartásához, ezáltal elősegíti a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását.

Bolus adstringens tabletta 50 dbA Bolus adstringens tabletta egy több összetevőből álló bélfertőtlenítő készítmény, amelynek hatóanyagai megkötik a bélben jelenlévő mérgező anyagokat és védő bevonatot képeznek a belek falán.

probio6A bélflóra egyensúlyának helyreállításához szükséges jótékony probiotikus baktériumokat tartalmazó sepciális - gyógyászati célra szánt - tápszer.

protexin_restore
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását szakirodalmi adatok igazolják. Hatóanyagai olyan probiotikus baktériumok, melyek az egészséges szervezet bélflórájának összetevői. Különösen csecsemők és kisgyermekek sérült bélflórájának helyreállítására ajánlott.

Cralex® kemény kapszula
A Cralex® kemény kapszula természetes növényi eredetű aktív szenet tartalmaz. Enyhe hasmenéses megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyszer, mely megköti és hatástalanítja a gyomor-bélrendszerbe került káros anyagokat, ugyanakkor nem szívódik fel a gyomor-béltraktusból, tehát nem jut be a vérkeringésbe.

rennieA Rennie gyomorsavkötő gyógyszer, hatóanyagai semlegesítik a gyomorban a gyomorsavat. A készítmény gyorsan enyhíti a gyomorsav-túltermelődés okozta tüneteket, így a gyomorégést, savas felböfögést, emésztési zavarokat, terhességi emésztési zavarokat, a teltségérzetet vagy nehéz érzetet a gyomorban, és a puffadást.

carbo activatus3A Carbo activatus EGIS 125 mg tabletta hatóanyaga orvosi szén. A gyógyszer bizonyos eredetű hasmenések és bizonyos mérgezések esetén alkalmazandó. A szén fajlagos felülete igen nagy, ezáltal a bélcsatornában lévő méreg-anyagokat, baktériumokat megköti és így hatástalanítja azokat.

dipankrinHatékony a hasnyálmirigy elégtelen működése következtében fellépő emésztési zavarokban. Alkalmazható az emésztéshez szükséges hasnyálmirigy-enzimek pótlására, az elégtelen enzimtermelésből következő emésztési zavarok, puffadás, teltségérzés enyhítésére.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1900152