Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

KwaiEz a készítmény évek óta kiváló alternatíva azoknak az embereknek, akik a táplálkozásukat fokhagymával szeretnék kiegészíteni, de el akarják kerülni a friss fokhagyma erős szagát, ezért inkább az illatmentes Cirkulin Fokhagyma drazsét választják. A fokhagyma hozzájárul a szív és keringési rendszer normál működésének fenntartásához.

Aspirin Protect 100 mg gyomornedv-ellenálló bevont tabletta 98 dbAz Aspirin Protect tabletta hatását a vérlemezkék összetapa-
dásának gátlásán keresztül fejti ki, így megelőzi a vérrögök képződését. A tabletta a gyomornedvnek ellenálló bevonata miatt kíméli a gyomornyálkahártyát, ami hosszan tartó kezelés során előnyös.

actival-szterinAz Actival Szterin filmtabletta növényi szterineket, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Bano fele fokhagyma galagonya fagyongy kapszula 100 dbKúraszerű alkalmazása serkenti a szív működését és a keringést; csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezáltal lassítja a szervezet érelmeszesedési folyamatait, kedvezően befolyásolja a magas vérnyomást.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1893918