Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next
×

Figyelmeztetés

A(z) Akeeba Backup Core package bővítményhez a(z) 8.3.3 verzió érhető el, viszont legalább PHP 7.2-s verziót követel meg, míg az Ön rendszerében csak a(z) 7.1.33-s verzió áll rendelkezésre

omacorAz Omacor lágy kapszula omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz igen tiszta formában. Az Omacor az ún. koleszterin- és trigliceridszint-csökkentő gyógyszerek csoportjába tartozik.

halolaj_kapszulaTengeri halolajat koncentrált formában tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A tengeri halolaj koncentrátum két esszenciális, többszörösen telítetlen, ún. omega-3 zsírsavat: EPA-t és DHA-t tartalmaz.

PananginA Panangin filmtabletta hatóanyagai fontos szerepet játszanak a különböző anyagcsere-folyamatokban, az idegek, az izomzat, valamint a szív- és keringési rendszer működésében. A gyógyszer bizonyos idült szívbetegségek (szívelégtelenség, szívinfarktus utáni állapot), bizonyos szívritmuszavarok kiegészítő kezelésére, továbbá a táplálék magnézium és kálium tartalmának kiegészítésére szolgál.

beres_q10

Alkalmazása ajánlott tartós intenzív testi és szellemi terhelés, stressz alatt a sejtek fokozott energiatermeléséhez szükséges mikrotápanyagok (vitaminok, nyomelemek) biztosítására. Ischaemiás szívbetegségek kiegészítő terápiájaként a szív működésének támogatására. A szervezet védekezőképességének fokozására.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1899284