.
Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

Elevit Plus filmtabletta 1Az ELEVIT Plus 12 vitamint és 8 ásványi anyagot tartalmazó filmtabletta. A vitaminok és ásványi anyagok esszenciális tápanyagok. Ezeket a szervezet nem képes előállítani, így az étrendből kell fedezni. A terhes és szoptató nőknek több vitaminra és ásványi anyagra van szükségük, mint a nem terhes nőknek.

Gravida filmtabletta 90 dbA Gravida filmtabletta multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, várandós és szoptató anyáknak. Terhesség és szoptatás ideje alatt a fokozott szükséglet következtében fellépő vitamin, ásványi anyag és nyomelemhiány megelőzésére, a magzat megfelelő fejlődésének elősegítésére adható.

orrszivo-porszivoKlinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot. Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek, mivel jobban kap levegőt, azonnal megkönnyebbül, tud enni és aludni is. Ennek az eszköznek köszönhetően a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává.

Magne B6 bevont tabletta 50 dbMagnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzim-
reakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez és kedvezően befolyásolja a szív munkáját. A B6-vitamin: nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához.

Beres Magnezium 250 mg B6 filmtablettaA magnéziumnak a sejt anyagcserében betöltött szerepe kulcsfontosságú, elősegíti a szervezet alkalmazkodását a jelentős szellemi és fizikai igénybevételhez. Hozzájárul a szívizom, az izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez. A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1885338