.
Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next
OPTIVE™ szemcsepp Az OPTIVE™ egyedülálló kettős hatású szemcsepp, amely hosszantartó komfortérzetet biztosít. Síkosítja a szemfelszínt és a természetes ozmotikus egyensúly helyreállításával hidratálja a felületi sejteket.

SYSTANE® nedvesítő szemcsepp A SYSTANE® nedvesítő szemcsepp a száraz szem kezelésére szolgál: átmenetileg megszünteti a szemszárazság okozta égő érzést és irritációt. A kontaktlencse viselés során kialakuló száraz szem kezelésére is használható.

Tears Naturale II oldatos szemcseppA Tears Naturale II oldatos szemcsepp a száraz szem betegségeinek kezelésére szolgál, megszünteti a betegség tüneteit, az égő érzést és az irritációt. Kisebb szemirritáció, szél vagy nap okozta kellemetlen érzés átmeneti csökkentésére szolgáló készítmény.

Vidisic szemgélA Vidisic szemgél magas viszkozitása miatt alkalmas a "száraz szem" súlyos tüneteinek kezelésére is. A Vidisic szemgél védőfilmet képez, magas tapadási képességű, és tartósan nedvesen tartja a szaru- és kötőhártyát, így súlyos esetekben is elegendő naponta 3-szor vagy 5-ször alkalmazni a panaszok enyhítéséhez és az állapot javulásához.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1885202