Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

Béres Egészségtár - Szemerő FORTE filmtabletta

A Béres Egészségtár - Szemerő FORTE filmtabletta időskori szembetegség  (makuladegeneráció), illetve az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló speciális - gyógyásszati célra szánt - tápszer.

iridina-due-oldatos-szemcseppAz Iridina Due oldatos szemcsepp a szem égő érzéssel és vörösödéssel, valamint fokozott könnyezéssel és fényérzékenységgel járó irritációja esetén alkalmazható tüneti kezelésre. Hatóanyaga, a nafazolin-hidroklorid csökkenti a kötőhártya vérbőségét.

Vitalia Oculo plus kapszulaA Vitalia Oculo plus kapszula luteint, zeaxantint és antocianinokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, mely segít a látóképesség megőrzésében és a szem egészségének fenntartásában. A készítmény különösen ajánlott időskori látásromlás, a szem rendszeres fokozott megerőltetése és erős fénysugárzás esetén.

Septosyl szemkenőcsA Septosyl szemkenőcs hatóanyaga az antibiotikumok csoportjába tartozó szulfadimidin, mely hatékony a baktérium okozta heveny és idült kötőhártya gyulladás, kötőhártya beszűrődés, fertőzött szemhéjekcéma kezelésére.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1899129