Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

Otrivin Menthol 1 mg ml adagolo oldatos orrspray 10 mlAz Otrivin Menthol az orrnyálkahártya kezelésére alkalmas érszűkítő hatású készítmény, amely gyorsan megszünteti az orrdugulást. Az orrnyálkahártya-duzzanatot csökkentő hatóanyaga mellett hűsítő mentol és eukaliptusz aromapárát is tartalmaz.

triactin-wick-citromA TriActin Wick citrom ízű por belsőleges oldathoz a megfázás és az influenza tüneteinek enyhítésére szolgál. Hat tünet ellenszere egy tasakban.

Neo Citran belsőleges por felnőtteknekA Neo Citran belsőleges por felnőtteknek és 14 évesnél idősebb serdülőknek a megfázás és az influenza tüneteinek enyhítésére alkalmazandó, mint például: a láz és a hidegrázás átmeneti csökkentése, fejfájás, végtagok elnehezedése, fájdalma, orrdugulás, orrfolyás.

Rubophen 500 mg tabletta A Rubophen tabletta felnőtteknek és 6 évnél idősebb gyermekeknek javasolt lázcsillapításra, különböző eredetű fájdalmak – fejfájás, fogfájás, reumatikus és izomfájdalmak, menstruációs fájdalmak, idegi eredetű fájdalom, ízületi fájdalmak – csillapítására.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1900214