Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next
rhinospray_plusA Rhinospray plus oldatos orrspray az orrnyálkahártya duzzanatának mérséklésére szolgál meghűlés vagy szénanátha esetén. Ezen kívül orrmelléküreg- és középfül-gyulladásban az izzadmány kiürülésének elősegítésére is alkalmazható.

Nurofen narancsízű 20 mg/ml belsőleges szuszpenzió gyermekeknek A gyógyszer-készítmény speciálisan gyermekeknek szánt narancs ízesítésű láz- és fájdalomcsillapító készítmény. Alkalmas a fertőző betegségek és a védőoltások következtében kialakuló láz gyors és hatékony csökkentésére, valamint enyhe és mérsékelt fájdalom gyors és hatékony csillapítására olyan esetekben, mint meghűléses és influenza-szerű tünetek, torokfájás, fogzási fájdalom, fog-, fül-, fejfájás, zúzódások és rándulások.

Coldrex MaxGrip mentol es erdei gyumolcs izu por belsoleges oldathoz 10 db
A Coldrex MaxGrip mentol és erdei gyümölcs ízű por belsőleges oldathoz felnőttek és 12 éves, vagy annál idősebb gyermekek és serdülők számára a megfázás és az influenza tüneteinek, mint például fejfájás, lázas állapot, torokfájás, végtagfájdalom, orrdugulás, valamint az orrmelléküreg gyulladás (szinuszitisz) és a vele járó fájdalom rövid távú enyhítésére javallott.

Stodal szirup A Stodal szirup homeopátiás gyógyszerkészítmény, a szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére száraz ill. sok köpettel járó köhögés esetén, továbbá ingerlő köhögés csillapítására, gége-, légcső- és hörghurut esetén.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1900172