.
Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next
rubophen thermo xA Rubophen Thermo granulátum az influenza és megfázás tüneteinek enyhítésére használható, beleértve a lázat, fejfájást, torokfájást, izom és ízületi fájdalmakat, továbbá enyhíti az orr és az orrmelléküregek dugulását és ezáltal megkönnyíti a légzést.

kohoges-15Az ACC long 600 mg pezsgőtabletta, aminek hatóanyaga az acetilcisztein, a légutakban levő sűrű viszkózus váladék oldására alkalmas. Fokozott viszkozitású nyák termelődésével, hurutos köhögéssel járó légúti betegségek váladékoldást elősegítő terápiájában javallt.

Nasopax orrspray gyermekeknek A Nasopax orrspray gyermekeknek használata olyan állapotokban ajánlott, amikor az orr nyálkahártyája gyulladt és duzzadt, az orrlégzés nehezített, a duzzadt nyálkahártya miatt az arcüregek belső kivezető járatai zártak, valamint a belső füljárat is zárt.

Strepsils Honey and Lemon szopogató tablettaSzopogatásra szánt méz és citrom ízesítésű torokfertőtlenítő gyógyszerkészítmény. Alkalmazható a torok-, garat-, mandulagyulladás, fogínygyulladás, szájnyálkahártyagyulladás kezelésére, valamint a szájüregben végzett műtétek (mandula, fog, stb.) után a kellemetlen szájszag mérséklésére, ill. a másodlagos fertőzések megakadályozására.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1885236