Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

Nurofen Non-Aqua 100 mg szájban diszpergálódó tabletta gyermekeknek A gyógyszer-készítmény gyermekeknek szánt, eperízesítésű láz- és fájdalomcsillapító készítmény. Alkalmas a fertőző betegségek és a védőoltások következtében kialakuló láz gyors és hatékony csökkentésére, enyhe és mérsékelt fájdalom csillapítására.

Mebucain Mint 2 mg/1 mg szopogató tablettaA Mebucain Mint hatóanyagai a fertőtlenítő gyógyszerek csoportjába tartozó cetilpiridinium-klorid és az érzéstelenítő gyógyszerek csoportjába tartozó lidokain-hidroklorid. A torokfájás és a szájüreg enyhe fertőzéseinek kezelésére alkalmazható készítmény. Fertőtlenítő hatóanyagot tartalmaz, csökkenti a fájdalmat és a kialakuló kaparásérzést.

Otrivin 0,5 mg/ml oldatos orrcsepp Az Otrivin oldatos orrcsepp xilometazolint tartalmazó, az orrnyálkahártya kezelésére alkalmas érszűkítő hatású készítmény. Hatása 2 percen belül kialakul és kb. 12 órán keresztül fennáll. Az Otrivin oldatos orrcseppet az érzékeny nyálkahártya is jól tűri. Megszünteti az orrdugulást és segíti a váladék kiürülését, ezáltal megkönnyíti az orrlégzést. 1-11 év közötti gyermekek számára javasolt.

Wick Sinex Aloe Vera és Eukaliptusz 0,5 mg/ml oldatos orrspray 15 ml

A  Wick Sinex Aloe Vera és Eukaliptusz oldatos orrspray egy helyileg alkalmazott orrspray a megfázáshoz vagy orrnyálkahártya gyulladáshoz (rinitisz) társuló orrdugulás tüneti kezelésére.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1898768