Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next

Actival senior filmtabletta 60 dbKifejezetten az idősebb (50 év feletti) korosztály számára összeállított vitamin és ásványi anyag/nyomelem tartalmú készítmény.

marslakocskak imunaktivA Marslakócskák Imunactiv hatóanyagai (12 vitamin és ásványi anyagok) hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, segítik az immunrendszer megfelelő működését. Az apró, eper és narancs ízű, szájban oldódó tablettákat, melyek fogbarát édesítőszert (xilitet) tartalmaznak, 4 éves vagy annál idősebb gyermekek számára fejlesztették ki.

gravidaA Gravida filmtabletta multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, várandós és szoptató anyáknak. Terhesség és szoptatás ideje alatt a fokozott szükséglet következtében fellépő vitamin, ásványi anyag és nyomelemhiány megelőzésére, a magzat megfelelő fejlődésének elősegítésére adható.

Elevit Plus filmtabletta 1Az ELEVIT Plus 12 vitamint és 8 ásványi anyagot tartalmazó filmtabletta. A vitaminok és ásványi anyagok esszenciális tápanyagok. Ezeket a szervezet nem képes előállítani, így az étrendből kell fedezni. A terhes és szoptató nőknek több vitaminra és ásványi anyagra van szükségük, mint a nem terhes nőknek.

Actival Extra filmtabletta 90 dbAz Actival Extra filmtabletta multivitamin tartalmú készítmény ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, bétakarotinnal, luteinnel és likopinnel. Fokozott szükséglet vagy csökkent bevitel okozta általános vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemhiányos állapotok megelőzésére.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1899802