.
Slider3
Slider2
Slider1
Previous Next
Cetebe® 500 mg retard kemény kapszula A Cetebe 500 mg retard kemény kapszula a C-vitamin hiányos állapotok kezelésére szolgál, ha az elegendő C-vitamin szükséglet az étrendben nem biztosított. A Cetebe 500 mg retard kemény kapszulából a C-vitamin lassan és egyenletesen szabadul fel, ezért 8-12 órán át állandó C-vitamin szintet biztosít a vérben és a szövetekben.

 C-vitamin Pharmavit 1000 mg pezsgőtablettaA C-vitamin (aszkorbinsav) szervezetünk élettani folyamatainak fenntartásában nélkülözhetetlen. Szabályozza a sejtek szénhidrát-, zsír- és fehérje anyagcseréjét, elősegíti a vörösvértestek érését, részt vesz a mellékvese-kéreghormon képzésben, elősegíti a sebgyógyulást, normál kötőszövetet biztosít, növeli a szervezet ellenálló erejét a fertőző betegségekkel szemben.

Novo C Plus lágykapszulaA Novo C Plus a C-vitamint liposzómális formában tartalmazza, mely lehetővé teszi a C-vitamin kiváló hatékonyságú felszívódását és hasznosulását a szervezetben. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és a fáradtság csökkentéséhez.

 Vitamin C EGIS 200 mg filmtablettaA C-vitamin (aszkorbinsav) egy vízoldékony vitamin, amely számos alapvető élettani folyamathoz (pl. egyes biokémiai átalakulások, hormonok előállítása, vas felszívódása, sebgyógyulás, antioxidáns hatás) nélkülözhetetlen.

Calcium-Sandoz + Vitamin C 1000 mg pezsgőtabletta
A Calcium-Sandoz + Vitamin C 1000 mg pezsgőtabletta kalciumpótlás és C-vitamin (aszkorbinsav)- hiány kezelésére javallt. A pezsgőtabletta elegendő C-vitamint biztosít a napi szükséglet kielégítéséhez fokozott tápanyagigény esetén is.

Egészségvédelem blog

Patikánk elérhetősége

Látogatottság

Oldalletöltések száma: 1885243